Season 4 on DVD soon!

 Ville bara nämna för alla hardcore one tree hill fans att säsong 4 kommer ut snart på DVD! Om vi har tur så håller de det datumet som de satt upp just nu, 25:e September 07! Nåt att verkligen se fram emot.

DVD:n kommer att innehålla:

·
Audio Commentaries
   · Gag Reel
   · Deleted Scenes
   · One Tree Hill In Your Town Behind-the-Scenes Featurette
   · Tree Hill?s Charity Basketball Game Highlights
   · Tree Hill High Time Capsule Featurette


BUY IT!


image77

'cause I'm a non-believer.

image76


Ok, det här avsnittet var RIKTIGT bra! Vilken j*vla cliffhanger vi fick där tills nästa vecka,damn it!
Men jag förstår inte...nu kommer hela one tree hill bli upp och ner igen.Precis när man tror allt är stabilt i lilla träd staden så händer något igen ;D mohah
DAN is a murderer! Han är hemsk just nu, han spelar helt oskyldig och snäll inför Karen men jag tycker synd om henne för att hon luras av hans fula spel igen =( Lucas gör rätt i att ta hand om sin mamma.
Men shit, vad ska hända Karen nu och vad HÄNDER med DAN!? Det här är otroligt spännande och nästa vecka ska jag sitta laddad framför skärmen igen och se vad som händer, ska du?

Oh boy oh boy oh boy, Chase och Brooke <3

Chase: Hey.
Brooke: Can I help you?
C: I was hoping we'd talk about what you wrote in my yearbook.
B: What's the point? I mean, I didn't mean half the things I said I just for some stupid reason thought you were gonna write something similiar so...
C: Wanted to.
B: Don't do that, ok. It's too late, it's fine.
C: When I walked into that classroom today I was gonna tell you exactly how I feel. I wanted to earlier in the hallway.
B:
So why didn't you?
C: I don't know. Guess I wasn't sure I wanted to put my heart out there again.But,look the point is...everything that you wrote to me...I feel that too. I just didn't know how to put it in words.
(Brooke steps up to Chase)
B:you just did.
(And they kiss)

Aaah ett sånt äkta cry-moment! haha ;D Men mitt cry moment i detta avsnitt var när Mouth gav årsboken till Jimmys mamma efter massa folk skrivit i den! Aaaaw, mouth är en för snäll kille. He's got a heart of gold!

 Och Peytons praktik, jag e avundsjuk haha









Sophia Bush i ny film, The Narrows!

Filmen handlar om 21åriga Mike Manadoro som kämpar för att hitta sin plats mellan två världar;livet han själv vill ha, som en framgångsrik fotograf och lovande NYU student, och det livet hans pappa vill att han ska ha:skaffa snabba pengar genom att utföra olika farliga och mysteriösa ärenden för deras granne som är maffiaboss.

Några bilder tagna från filmen:



Svett, dans,lite sång och tårar.




Ok, rapport från igårdagens Pussycat doll avsnitt, Jaime min favorit!! åkte ut...gud jag blev så sur på juryn att jag svor!
Jag har ingen lust och kolla på serien överhuvudtaget längre för att hon åkte ut...*suck* vem ska jag heja på nu då?
Det blir nog troligtvis på sisley eller chelsea.
Alla fick en makeover,ska jag vara helt ärlig så tyckte inte jag att de fick en så värst stor makeover...alla såg ju likadana ut efteråt..det var nog den sämsta stylisten någonsin!
Jaja, de skulle uppträda inför en jury igen med dans och sång..börjar bli lite enformigt faktiskt ska de inte göra annat?
En ny medlem gästade serien i detta avsnitt och denna gången var det min favorit dansare från PCD, kimberly =D
Hon är så bra bara.

image65

Won't you save me.

       image56

Igår damp den här ner i brevlådan hos meeeej =D wieee perfekt timing, jag låg hemma uttråkad och sjuk och orkade inte resa mej från sängen så jag tittade på Mr and Mrs smith!
Helt seriöst den bästa action filmen jag sett på länge dessutom originell story, sånt gillar jag. Och ett extra plus för  att Angelina är med, om det är någon som har attityd så är det hon. <3 Jag önska jag såg ut som henne =( orättvis värld vi lever i haha. Adam Brody från OC är med också! =D jag blev lite förvånad för det stod inget om att han skulle va med någonstans.

Mr smith:Then I should probobly tell you. I was married once before.
(Jane pushes on the breaks so that John slids from the back of the car to the front. She starts hitting him.)
Mr smith: Are you out of your mind!? what's wrong with you!?
Mrs smith: You're what's wrong with me!
Mr smith: It was a Vegas-thing.
Mrs smith:Oh,that's much better! That's great. What's her name and social security number?
Mr smith: No..you're not gonna kill her.




Anna 20 år!!!

image55
Jag till vänster och Anna till höger.


Grattis Anntz på 20 årsdan!!! Jag lovar så snart jag är frisk så ska jag möta upp dej ;D
Och bara för att det är din dag så lägger jag in den mest intelligenta konversation vi nånsin haft påväg till STOCK comedy festival ;D haha enjoy


Bella- Du går på fel gata!
Bella - ..väg!
Bella - ..SIDA!! ffs!
Anna- hahaha, "du går på fel sida, väg, sida!" hahah
Bella - jag sa inte sida två gånger,... cuz then i would be really stupid!
Anna - ... like me! haha


Älskar dej gumman även om vi inte ses så är jag där vid din sida.<3




I mean I had a real bad day.

image54

Im standing by your pillbox trying to catch the news
whatever that comes up i know im about to lose
you keep screaming but i just slip away
slit my heart out instead of finding a better thing to say
cause im numb i cant feel the pain
I just dont have a better thing to say.




Min favorit!

 image51

 

En foundation som borde finnas i alla jag-har-fett-hy-tjejers sminkhylla! Den är heltäckande vilket är bra om man ska på fest och vill ha en slät och fin hy. Men jag brukar köra så att jag tar ett lager till vardags på ansiktet för då blir det en mer naturlig look. Och om man vill ha den super heltäckande party grunden så brukar jag ta ett lager till på området runt kinderna som brukar vara det rödaste partiet i ansiktet. Det funkar utmärkt! Den smälter in rätt bra och håller länge.

Det enda negativa jag upptäckt är att den skiftar till en mörkare nyans på huden när man tagit på den och låtit den vara i några minuter. Så ta hellre en aning ljusare än mörkare!

 

Betyg ++++



And it's a lonley night, but i'm fine. I'll be fine.


Sitter här nyss hemkommen från en klubb jag var med mina vänner på, det var en rätt kul kväll faktiskt! Jag dansade mycket och jag var helt nykter =D det är jag stolt över! haha
Började sakna sängen vid halv tre så bestämmde mig för att dra hemåt, jag har så ont i benen just nu! en workout fick jag ikväll iallafall =). Jag träffa en gammal kompis Henna idag, det var så kul och se henne efter så lång tid, har saknat henne verkligen <3 Och så fick jag vara med Paulina min kusin och Lollo! Det var skönt och umgås med de igen.
Så nyss tittade jag på ett avsnitt av serien Criminal minds, fastnade för ett avsnitt som rullade på tv precis innan jag skulle sticka iväg till festen, den var för bra för att missa så jag va tvungen och kolla den nu =)
Jag är på sånt humör inatt att jag skulle kunna stanna uppe hela natten och kolla på nån serie, jag funderade faktiskt på att ta en titt på säsong två av One tree hill. Bara chilla liksom, ibland är det skönt och ha alone time. Sen vill jag väl titta tillbaka på hur det var i säsong två, refresh my mind a bit!
Helt plötsligt har jag faktiskt haft en av mina bästa dagar på länge. I could sing all night just because im happy, but then i would wake up the others ;D det enda som fattas är Jannis baby vid min sida när jag väl går och lägger mig idag. Jag får ringa honom imorron..aa det får nog bli så.

Gonatt.

image50

Directors Cut 4.01



Director's Cut från första avsnittet i säsong 4.
Jag gillade håret på Brooke här ! Men jag gillade inte attityden mot Peyton ;D haha

PROMO 4.19 and Finale Spoiler





Funky dog

Haha.

image49



Mindre bröst? större bröst?

image47

The hills - Heidi Montage har gjort en bröstförstoring. I didn't know that!
Jag vet inte om hon blev snyggare efter men jag tyckte hon dög till mycket väl innan också.


1.2 Welcome to the Dollhouse


image41


Såg precis det andra avsnittet av the search for the next pussycat doll!
Det börjar bli riktigt spännande nu, folk börjar visa vad de är för typer, ja allt det där smaskiga som händer i början. Jag har nu börjat utveckla mina åsikter jag skapade från förra avsnittet, det finns de man gillar det finns de man ogillar och det finns de man hatar! Gud vad jag inte gillar den där tjejen Melissa S hon som gick vidare i slutet istället för Brittany...usch för den tjejen, hennes attityd hennes "jag tror jag är bättre än dig" stil, nee för och lyckas i en grupp så måste man ha respekt, vara mogen och schysst mot de man dansar med. Den här tjejen fick tummen ner från mig direkt. Hon kunde varken sjunga eller visste inte vad teamwork betydde och inte nog med det,så jävla falsk hon är! Hoppas Robin och resten av juryn får bättre tankar nästa gång än och väljer henne.

Och nu till de braiga tjejerna som jag verkligen fattade tyckte för i detta avsnitt:


image38   Hur kan man inte gilla henne? Hennes utstrålning, sättet hon dansar på! Loves it!

image39  Jaime,my baby! <3 henne gillar jag verkligen, hoppas hon jobbar på självförtroendet,                                         cause this girl knows how to BRING IT!

image40  Okey att hon inte dansar bäst men damn! she kicked Melissa S's ass! Rösten är +++++


Programmet inspierar mig så mycket just nu att ta upp dansen igen, så när jag slutar skolan så ska jag börja satsa stenhårt! Wish me luck för det är inte så lätt efter så långt uppehåll.


Bloopers?

Haha jag hitta en kul grej på Youtube idag,watch and enjoy! =D Peyton kan visst vissla =O





4.20 The Birth and Death of the Day


Episode summary: Karen is hospitalized after suffering some complications with her pregnancy. As graduation nears, Nathan ponders his future and Brooke feels guilty about the stolen calculus test. Meanwhile, Skills and Bevin's parents meet for the first time.

TLC brings old memories.




Bästa låten 1995!!


Svenskt Näringsliv



Haha! "he already got the inlandsbanan in the käft!"

Hjälp!


Någon som vet hur man ändrar bakgrund till bloggen? jag vill ha en egen unik bakgrund...men jag behöver hjälp hur man gör! någon?

Vadå?

Idag vaknade jag halv elva men jag låg kvar i sängen ett bra tag till, jag ville sova!!! nu när jag har chansen så ska jag sova! Men nej, mina föräldrar förde så mycket väsen av sig att det gick bara inte. *suck*
Jag steg upp frågade pappa om vi kunde åka och köpa linserna till mig, han streta emot, jag tjatade lite, och så var vi påväg. Yeii "road trip" till Farsta Centrum! Hmmf visserligen tar det bara 20 min dit med bil från oss, men jag och pappa har inte kört bil någonstans på ett bra tag.
På radion kom två stycken "one tree hill låtar" i raken, mirakel! The frays låt "how to save a life" och Gavin Degraws...ni vet den där lead sången till serien. <3 Jag tyckte iförsig det var lite läskigt..haha.
Sen när vi väl var påväg tillbaka från Farsta så spöregnade det som fan och vi mötte på bussen till Skogås och jag ville hoppa på den direkt och åka till Jannis =(...jag har inte fått vara med honom och verkligen UMGÅS med honom på ett braaaaa tag! Jävla skola som ger oss projekt och läxor hela tiden så jag inte kan göra annat än och plugga..

Nu ska jag kolla på The hills och sen plugga liiiite mer... =/ ciao!


image37
And it never stops.




OTH quote of the week.

" Well, then hopefully you have a friend who's gonna to tell you that life kicks you around sometimes.It scares you and it beats you up. But...there's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior. You're tougher than anything it throws your way. And you are, Peyton...you are. "

     image36



Kitty cat is mad.

image35


Haha,naaw! Cutiepie.



Damn girl Damn girl Damn!


image34


Fergalicious <3



4.19 One tree hill


NEW EPISODE: 05.30.07 @ 9PM/8c on the CW
"Ashes of Dreams You Let Die"

Nathan and Haley grow closer in spite of the recent scandal. Brooke wonders if a spark might be rekindled with Chase. Peyton receives a tempting offer that would ultimately take her away from Tree Hill. Mouth reconnects with Gigi, while Lucas tells Karen that Dan is a murderer, setting off an explosive series of events.

 


4.18 The Runaway Found

image30     image31    image32

I like, I liked, and I still like! Brooke och Peyton som vänner igen, bästa med serien!
Och det här avsnittet var det dessutom mer Girl Power över det hela ;D
Hoppas inte Psycho Derek, eller Psycho "Ian" kommer tillbaka nå mer! Nu tycker jag de ska sätta punkt för det.
Men shit, nu väntar jag med spänning vad Lucas kommer göra nu när han vet att Dan mördade Keith...What will be next?


          image33  <3



You die in the game, you die for real.


                                                  image26


Seriöst, jag vet inte om det här var den bästa filmen i dess genre. Men Sophia Bush är duktig som vanligt.
Den hade en ganska annorlunda story bakom allting men hur många gånger har vi inte fått se när skådespelarna faller en och en efter varandra? Samarie Armstrong var positivt välkommen, det var ett tag sen man såg något av henne. Men varför var filmens starkast lysande stjärna tvungen att dö? Ja, jag pratar givetvis om Sophia. Hon sätter sig bra i rollen som October, jag tänker faktiskt inte på Brooke från One tree hill en endaste sekund i den här filmen.

+++
Den får faktiskt hela tre plus från mig med tanke på att det var en seg och inte alls så skrämmande skräckis.
Men bra skådespelare dock!







Maxim!

image25



Congrats Sophia, #24 på Maxim Hot 100 2007!



Pretty!

image23


Hilare Burton <3

Who will be next?


Tittade nyss på första avsnittet av the next pussycat doll ! Den var så bra, men det fanns vissa som jag tyckte var bra som åkte ut...och EN som inte alls var bra fick stanna kvar...crap jury!
Anyways, en av mina nya favorit serier! så checka den, nästa Onsdag 22.00 på TV3!


image20





Keane - a bad dream

Why do I have to fly
Over every town up and down the line?
I'll die in the clouds above
And you that I defend, I do not love

I wake up, it's a bad dream
No one on my side
I was fighting
But I just feel too tired
To be fighting
Guess I'm not the fighting kind

Where will I meet my fate?
Baby I'm a man, I was born to hate
And when will I meet my end?
In a better time you could be my friend

I wake up, it's a bad dream
No one on my side
I was fighting
But I just feel too tired
To be fighting
Guess I'm not the fighting kind
Wouldn't mind it
If you were by my side
But you're long gone
Yeah you're long gone now

Where do we go?
I don't even know
My strange old face
And I'm thinking about those days
And I'm thinking about those days

I wake up, it's a bad dream
No one on my side
I was fighting
But I just feel too tired
To be fighting
Guess I'm not the fighting kind
Wouldn't mind it
If you were by my side
But you're long gone
Yeah you're long gone now

Wait a minute

Oj, jag har inte uppdaterat så mycket här den senaste veckan...men det har varit UPPGIFTER,PROV, UPPGIFTER hela veckan! Aah, jag längtar verkligen tills jag tar studenten =) joyful day! Idag blev jag iallafall klar med några kurser och det var bra feedback jag fick av läraren! Yeeii

NYTT One tree hill avsnitt imorron! =D im so excited, det ser verkligen bra ut! I för sig jag har nog aldrig tyckt att något avsnitt varit tråkigt, i enjoy it too much!
Har börjat titta på The hills nu faktiskt eftersom jag läst på så många ställen att det är en bra serie,and yes i like Lauren Conrad! <3 Men jag skulle verkligen vilja se en serie med Kristin Cavallari...much more drama.

image19

Satt precis och tränade rösten lite till Christinas musik, men det är svårt och sjunga till hennes låtar ibland, vi har nog inte likadan röst direkt. Hon har lite ljusare än min, min e ganska mörk.  =/ Jag har inte tränat min röst på jätte länge nu, den har blivit rostig och jag väntar fortfarande tills jag kan spela in någon låt hos Jannis. He's brother just won't leave!

Ska inte glömma senare, jag har tevekväll idag!

Wild n' out  21.00 MTV
Pussycat Dolls 22.00 TV 3


All the dance happens on the streets

                   image17



Sitter just nu och skriver på min streetdance uppsats, one true passion in my life,dansen! har bara den här kvar att göra tills imorn...han kräver mycket den där. Inte nog med en uppsats utan man ska skriva träningsdagbok, göra ett bigg ass prov på en hel bok, och sen att man ska närvara...den sista delen e lite svår ;D i just dont like him! can you blame me?
Well well, jag får hålla mina positivaste tankar uppe för och klara av denna sista månad, o tro mej ja har grävt djuuuupt! Jag är så himla skoltrött att det inte finns..men endå så vill ja inte börja jobba riktigt än. För det är en bit kvar att plugga till drömjobbet, jag vill till USA nu =D men det är så läskigt när man tänker på det, om man åker dit och pluggar så lämnar man ALLT här liksom, ens trygghet. Min kille? =( Men det här e det jag drömt om sen jag var liten och jag är villig och göra det! jag väntar bara tills jag har mina pengar och sen kan jag börja planera mer!

Åååh, jag börjar åtta imorron..great! jag ska sitta uppe hela natten nu och göra en uppsats som ska vara klar imorron och skriva en slags träningsdagbok.. =/ biter ihop som fan just nu! Jag måste hålla ut...bara lite till, sen är allt slut den 7 juni och jag behöver aldrig nånsin komma tillbaka till den här skolan! YES!

MEN....jag kommer att sakna mina kära vänner, Jackeline, Lida, Fatima, Said,Evelyn och alla sköna typer jag lärt känna i skolan! Will miss you <3 men jag kommer hålla kontakten iallafall =)


Beauties


Jag har lallat runt lite på internet och tittat på kändis bilder lite,hittade några fina bilder på snygga donnor som jag tyckte var fint sminkade, kan ge lite inspiration nu till studentbalen,studenskivan eller bara studenten. ;D
Enjoy!


You wanted to see the Elvis sandwich too,didn't you?

Åh, jag såg nyss nya avsnittet av one tree hill! Jag blev så lessen att Rachel försvann =( ja menar,e hon inte en regular i serien nu? har de redan plockat bort henne? =S jag älskar ju henne! även fast hon e elak ibland,men älskar hennes o mouths vänskap!
 Nä,mest blev jag så glad över att Peyton och Brooke flyttar ihop! wiiiie =D deras vänskap är guld värt,påminner om min vänskap med en tjejkompis,även fast vi inte umgåtts så mycket just nu så betyder det inte att hon inte är saknad...jag saknar henne jätte mycket faktiskt. Innerst inne så känner jag sorg över att vi glidit ifrån varann så mycket på sistonde, vår vänskap var som en äkta Brooke-peyton vänskap...ok without the boy drama! =P men vi hade andra problem o deala med haha, you know who you are! my fellow hbg girl ;D men jag kommer alltid se dej som min bästaste vän!
Iallafall, den här serien är så bäst...nåndag ska jag vara med i den! haha someday,if I get my wishes trough!
Det är inte bara själva karaktärerna jag älskar men allt vad skådespelarna ger till den här serien, och de ger mig hopp om att jag nån dag också står på en scen eller nånstans och uppträder. My hope lives on all thanx to OTH <3

Veckans One tree hill citat: Let's see here.Slept with you, kissed you...got slapped by you. // "Chris keller"

Haha, chris keller säger jag bara...Gee gotta miss him!



I just realized I'm a nerd!


Jag stal denna roliga lista från marias blogg  ( http://huddleformation.blogg.se/ ),förlåt! men jag har alltid velat göra en sån här! (A)


Okey så om man har sett fler än 80 så hade man inget liv,eller? =P



[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[ ] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[x] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 2

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[x] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[ ] Saw
[x] Saw II
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 4

[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
Total: 9

[ ] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[x] Little Black Book
[ ] The Village
[ ] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 4

[x] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[x] Signs
[ ] The Grinch
[x] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[ ] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 5

[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[ ] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 2

[x] A Cinderella Story
[ ] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[ ] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination
[x] Final Destination 2
[x] Final Destination 3
[x] Halloween
[x] The Ring
[x] The Ring 2
Total: 7

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[x] Ghost Ship
[x] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[ ] The Whole Nine Yards
Total: 2

[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child?s Play
[x] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[x] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[x] Coach Carter
Total: 7

[ ] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[ ] Seven
[ ] Ocean?s Eleven
[ ] Ocean?s Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 0

[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[x] Children of the Corn
[ ] My Boss? Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 4

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She?s All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[x] Mars Attacks
[ ]Event Horizon
[ ] Ever After
[ ] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 3

[x] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[ ] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[ ] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[x] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 7

[x] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] A walk to remember
[x] Boogeyman
Total: 6

[x] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[x] Swimming with Sharks
Total: 2

[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[x] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 3

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[x] Blood In Blood Out
Total: 4

[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[x] How High
[ ] The Jacket
[x] My little pony 1986
Total: 6

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[x] Mulan
[x] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Legally blonde
[ ] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
Total: 5

Totalt: 82

Shit,jag e en nörd! I have no life! haha XD


Wipe that smile off your f**king face!




I wear scarves and hoods cause it's the only poker face that I've got left
And everything I love about you is a mess
Smash the mirror and break the palm reader's hands
I want to be better than I am.



To be despised
To be loved
To be dreamt of
To be sought
On the inside,I don't care!
Right in the middle
I'm right in the middle
To be despised
To be loved
To be dreamt of
To be sought
On the inside, I don't care!
Be my unholy
my one and my lonley

----------------------------------------------------------

Fall out Boy <3



oo00 Killing time 00oo

Paul Oakenfold ft. Brittany Murphy - Faster kill pussycat
Nada surf - I like what you say
Fall out Boy - What's this?
Tech n9ne - Yada Yada Yada
30 seconds to mars - Was it a dream
Silversun Pickups - Three seed
Fintelligens - en vaihtas päivääkään
Konkret konspiration - K.A.M.P
Timbaland ft. Fall out Boy - One and only



hmm

undra hur man kan ändra bakgrunden på bloggen? har lite problem med det,om det är någon som vet?

Naturdiet och sånt...

Satt nyss och läste på hemsidan stylesearch.se om nutrilett och naturdiet kurerna,undra om sådant funkar? Jag köpte nutrilett en gång i tiden men jag använde de inte så värst mycket så jag tänkte jag skulle testa en sådan diet igen,men jag har hört att naturdiet smakar bättre och mättar mer.. Så får väl köra på den varianten.
Tänkte först köpa ett protein tillskott men de kostar så himla mycket! hallå,500 för elva dagar? Jag e ju bara en fattig student,de skulle betyda att om jag vill ta tillskottet i cirka en månad så får jag lägga ut 1000 kr!!!
De e ju för mkt om man ska använda det varje dag...nee det får nog bli naturdiet för de e mycket mycket billigare dessutom.
Hmm får se hur det kommer gå nu,tänkte åka iväg och köpa mig ett paket imorron men jag börjar nog inte föränns nästa vecka med det. Har studenskiva på måndag,och jag vill dricka lite då =P lite dumt och börja en diet och sen sabba med alkohol! =/ Eller hur?
Och sen ska jag köpa de sista sakerna till studentskivan imorgon också! =D vill verkligen ha en liten kuvertväska och ett långt guldigt halsband,jag såg ett skit fint halsband i guldfynd med en jordgubbe! den var så söt! men den fanns som både vit och röd...en vit jordgubbe är väl endå inte nån jordgubbe..? den var också fin iallafall! =P men jag gillade den röda bättre! Jag måste fixa naglarna också så jag måste köpa mig en gel-kit för att göra naglar själv hemma.De funkar faktiskt bra..mycket bättre än de som de gör på salong! Min kompis gjorde naglarna på salong en gång och ena nageln ramla av dagen efter! =S eeeh,snacka om dålig skit!
Ne,den här gången får det bli hemmagjorda eftersom jag inte har så mycket pengar och spendera heller...suger och vara student ibland faktiskt. Allting blir dyrare runtomkring en,vilken tur att man har Gina tricot iallafall! =P billigt och snyggt på samma gång!
Jag är endå rädd och blir arbetslös nu till hösten,det känns så läskigt när man inte har något tryggt och gå till som skolan. Men jag kanske hittar något kul jobb så länge tills jag börjar plugga igen ! *Hoppas*
Ne nu måste jag sluta skriva annars tar det aldrig slut ;D

P.S. One tree hill är tillbaka!! wiiiie my life is back! haha ( om man följer usas visningar. Jag har ingen aning om när den är tillbaka i sverige) en liten SPOILER får ni här ! Peytons och Brookes vänskap är det bästa med hela serien! =)

image4


Love/Bella

Asos!


Geez,jag älskar verkligen Asos grejer de har alltid fina saker...idag tittade jag lite runt på hemsidan för skojs skull och hittade lite små grejer man kanske skulle ta och klicka hem,yummy!
Jag gillade speciellt de rosa noterna,de skulle va så söta på! Nee nu måste jag verkligen springa iväg och plugga har prov snart!! iik!

Här har ni lite smakprov av vad jag hittade på Asos,kika in där och titta de har fått in jätte fina nya grejer! =)


image2