Gossip Girl 01x12 promo bilder

image389

image390

image391

image392

image393

image394

image395

image396

Nu är det Jul!

image385

Min dator har också varit förskyld




Vill bara uppmärksamma er mina läsare att anledningen av för lite bloggande den senaste veckan är för att jag jobbat hela tiden och sen så fick datorn ett virus så det har tagit sin lilla tid att återställa allt på datorn.
(klumpig som jag är skulle jag ladda ner en Karaoke låt till en No doubt låt. Och ja,det var virus.)


Arg och väldigt anti-julig idag

Aaaaarghhh, jag är sjuk IGEN.Hur kan det vara möjligt??? va,jag fattar inte!! ja va frisk i två- tre dagar och nu är jag allså febrig och har ont i halsen igen...precis i rätt tid för jul också.MMMH känns skit kul..verkligen. Halva dagen har gått åt att sova och sen var jag på akutvårdcentral i flera timmar..ni anar inte vilken trist dag =( jag skulle egentligen jobbat idag..ja som verkligen behövde pengarna.F*cker*. Men jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig igen...man kunde höra att min chef var irriterad. Åh,varför ska allt gå åt helvete när det enda man vill är att göra rätt =(
Och gissa om hela dagen har varit till waist bara...jag får vänta i Huddinge sjukhus på att få komma in till läkaren (som tar 5 min btw) i fyra timmar!!! det kändes som de försökte säga "hej,du kan gärna vänta flera timmar för att få komma in och bli undersökt,men jag tror inte jag orkar träffa dej mer än 2 min." Och efter all väntan vad tror ni man får höra... "nee,halsprovet visade ingenting. Det är alltså att bara gå hem och vila som gäller." I mitt huvud spelades ett väldigt våldsamt scenario upp samtidigt som jag ser hennes mun röra sig i slow motion..jag tror att jag strypte henne i detta scenario också. MEN HALLÅ " vadå gå hem och vila" du kan gå hem och vila jävla mupp läkare!!!
Jag har varit sjuk TRE gånger på två månader,DET är inte normalt! Varför kan inte läkare fatta detta!? jag är sur,jag spenderade 140 kr för att få höra ett "gå hem" liksom. Med de pengarna my friend hade jag lika gärna kunnat gå på bio eller nåt. Bläh

I need Espresso house..noow!!






Ville bara dela med mig av att Toast och en mocca frapino från Espresso House is the shit!


One Tree Hill Säsong 5 TRAILER!



Var bara tvungen och lägga upp denna lite snabbt innan jag går och lägger mig...har jobb imorn, men ska bara
jobba fyra timmar så det är lugnt. Men nästa vecka väntar en lång vecka.
Undra hur mycket folk det kommer vara som handlar i sista minuten inför julen?
*stress*

Gonatt på er mina läsare!♥

Christina Aguileras man bortglömd?

Hahahahaha jag var bara tvungen och skriva det här som jag läste precis i nya Veckorevyn!!! Ni vet den lilla spalten som Louise Ohlsson skriver på, "Hollywood Spionen" kallar hon sig, där stod det att de hade haft ett stort event på hennes jobb i Kitson, Rock the vote där folk kunde registrera sig för att rösta till presidentvalet och att Christina Aguilera hade varit deras värd den dagen.
En vakt på eventet försökte röja undan folk så att Xtina kunde kliva in i affären och då knuffade han till en snubbe och skrek på honom att flytta på sig. Snubben vägrade och vakten frågade irriterat vem han var, mannen svarade "Jag är Christinas man". Hahahaha vakten hade stått och pucklat på stackars Jordan Bratman!!! Oh my god, jag skrattade ihjäl mig när jag läste det...HUR kan man missa att veta vem Xtinas man är? han är ju alltid med henne.

image384



Catwoman is...

image383

Spana in kattögonen på Jenna Jameson, Grrr!


Helt onödigt och sätta rubrik på detta

Jag är så sliten,ni anar inte. Jag är fortfarande jätte förskyld sen förra torsdan och det verkar inte gå över. Jag har jobbat nu ons,tor och ska jobba imorn. Jag behöver verkligen pengarna så jag tänker inte vara borta! *greedy*
och mitt rum ser ut som en SOPTIPP. Jag skojar inte...det ser för jävligt ut här hemma. Och så ska man hinna baka också inför julen, julklapparna är klara så det är jag lättad över. Men jag ser faktiskt fram emot att baka,jag älskar att baka, man kan vara lite kreativ när man gör sitt eget! Det kommer ni självklart få se sen jag bakat klart alltihopa =)
Ne nu ska jag lägga mig i sängen lite och kolla på CSI och Ugly Betty innan jag somnar.
Och så var det Lucia idag också, det hade jag glömt haha

Puss på er!

The hills sorgliga säsongslut

image382

Sista avsnittet för säsongen finns att se här

Åh, jag är riktigt lessen att The hills är slut för säsongen. Den sista jag hade kvar att titta på för
alla andra serier har också uppehåll över julen och nyår. Triiiiist!
Hur ska jag nu kunna drömma mig bort till Californien?
Åååh jag vill se vad som kommer hända Lauren och whitney i FRANCE?
Kommer Heidi göra slut med Spencer?



Lush sköna gröna ansiktsmask

"En djupverkande mask att använda i ansiktet, på halsen, nacken och ryggen med adukibönor och pepparmint. Det här är något varenda storstadsbo som vistas i avgaser och dålig luft behöver. Låt den sitta på ca 15 minuter och peela sedan bort den. Du kommer känna dig fräschare och renare än någonsin"
image380

Den här ansiktsmasken måste vara den bästa jag någonsin testat! och jag har testat en del. Det finurliga är att man känner sig piggare efter en sån här kur, den doftar ju pepparmint! Den känns kall mot hyn när du lägger på den och ger en lite pirrande känsla,men den är superduper skön att ha på. Man känner sig så ren och fräsch efteråt att man kommer bli beroende av att bara känna känslan igen. Jag kan även tillägga att en burk är väldigt dryg, jag har redan använt min tre gånger och det ser ut som jag bara pillat i den lite.Det behövs inte särskilt mycket för att täcka ansiktet så detta är verkligen en riktigt prisvärd produkt.
Jag är beroende!



Vilket nagellack väljer du i vinter?

image378

image379

1. The Cove copper från Essie,110 kr finns att hitta hos Blush
2. Läckert nagellack i blått,Aruba Blue från Essie 110 kr Blush
3. Fin mörk färg att ha i vinter, Clutch me if you can,Essie 110 kr Blush


♥Tips! för vård av trasiga nagelband, köp en bra nagelbandsolja som t.ex Essies Treatments Apricot Cuticle oil. Mjukar verkligen upp dina nagelband och håller de fina. Att applicera på nagelbanden morgon och kväll dagligen är att rekommendera för då får dina naglar den fukt de behöver.


Pretty as a Doll

image372


Den här bilden tycker jag är väldigt vacker med Sophie Monk! För er som inte vet så är Sophie en australiensk Pop sångerska, skådespelerska och modell. Hon har exempelvis medverkat i Entourage och Date Movie. Men jag såg henne för första gången i en Blink 182 video!

Bild: Goveg.com


Veckans Outfit är här igen

image370

Jag önskar det var sommar igen så man kunde gå ut klädd såhär, erkänn den blåa klänningen ser
rätt yummy ut! Hayden har valt helt rätta skor att komplettera med.
I övrigt tycker jag att hon är väldigt vacker också!♥