Hur du fixar stilen!

image287

Vill du ha en glamourös men endå ganska naturlig look till vardags så passar den
här stilen som visas ovan på
Jennifer Lopez. En väldigt enkel make-up att få till och kräver
inte heller särskilt mycket av din tid. Passar utmärkt då när du känner för att piffa upp
dej lite extra en helt vanlig dag. Nu ska jag bara förklara hur du får till den!



  • Tvätta ansiktet grundligt, då ser sminket mycket finare ut i slutändan plus att du känner dig fräschare än om du hade struntat i att tvätta. En bra ansiktstvätt jag kan rekommendera är Wash up cleansing gel, från Nivea Young, ca 49 kr på kicks.

  • Nu ska du lägga på ett tunt lager av foundation, allra helst tycker jag om att använda Max factors Lasting Performance, ca 140 kr hos kicks.Den täcker bra men blir inte som en mask på huden och den ger dig en matt finish så att du inte ser blank ut. Dutta på foundation med en lätt fuktad svamp så att den fäster bättre och glöm inte att dra ut färgen lite ner på halsen så att det inte blir några synliga streck vid ansiktets slut, det ser inte bra ut. Och om du vill täcka lite blemmor eller röda pariter i ansiktet så kan du ta på lite Concealer, en bra som du kan använda är Too faced Magic Wand från eleven.se, kostar ca 200 kr.

  • Nu ska du lägga en lite mörkare brunaktig skugga vid globlinjen, jag använder Microshadow från Make up store i färgen Brownie, 125 kr. Men var noga med att sudda ut med fingret lite så att det inte blir en skarp linje. På självaste ögonlocket lägger vi en lite ljusare skugga exempelvis färgen meteor från make up store. Lägg lite av samma färg under ögonbrynen, som en highlighter.

  • Svep över lite rouge på kinderna i färgen Coral från Maybelline Dream Mousse Blush, för att få de perfekta persikofärgade kinderna!

  • På läpparna kan du ha en lite mer champagne-aktig färg, testa Duwops Butterfly kisses i nyansen "Buttercup" från eleven.se, 299 kr.

  • Och avsluta med tre svep av svart mascara, men färga inte underfransarna utan fokus ska ligga på överfransarna i just den här make up stilen, Maxfactors masterpieceMax ger dig både volym och stadga!



Lycka till! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback