Nicole Richie:The truth about Diamonds



image307

Jag funderar på att läsa Nicole Richies bok "Truth about Diamonds" eftersom jag nog tror den har mer att ge än Paris hiltons böcker...haha. Men vad vet jag, skenet kan ju bedra? Till min lycka upptäckte jag att boken just nu bara kostar 94 kr på Cdon.com! Dessutom är det original versionen på Engelska. Jag tycker inte om att läsa kändis böcker på svenska, eftersom vissa översättare tar bort delar av den riktiga handlingen.

"Chloe Parker ? rockprinsessa och medlem i Hollywoods innekretsar ? adopterades som liten av en världskänd artist och hans fru. På ett ögonblick blev den fattiga flickan stormrik och hennes liv förändrades totalt.Men det är inte nödvändigtvis enkelt att växa upp i lyx: Chloes barndom blev vild ? full av kändisfester, bråk med pressen och besök på rehabiliteringskliniker.Genom karaktären Chloe Parker berättar Nicole Richie, dotter till musikartisten Lionel och hans fru,en fängslande historia om ett liv utan gränser, och om betydelsen av att nå framgång och kärlek försin egen skull."

Har du läst denna, vad tyckte du?

Kommentarer
Postat av: Emelie

hehe... gör jag, har aldrig sett den serien,vet inte riktigt vem du menar,hehe...vad heter hon? kan va kul att se... :) åh...jag vill oxå ha den boken, har funderat länge på att köpa den,vill även ha victoria beckhams bok... :)

2007-09-25 @ 23:17:43
URL: http://pinkcherry.blogg.se
Postat av: Carolita

Har varit sugen på den boken jag med... Du får gärna recensera den om du läser den..

2007-09-26 @ 17:43:41
URL: http://chululi.blogg.se
Postat av: jordii

jag vill också läsa den :)

2007-10-01 @ 21:21:17
URL: http://jordiis.blogg.se
Postat av: sophie

Köpte boken i slutet av augusti men den ligger fortfarande i bokhyllan och dammar, måste hinna med att läsa den snart =P

2007-10-02 @ 18:45:50
URL: http://shoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback